Skip to main content

Контакт

Омладински бициклистички клуб Београд

Канцеларије клуба
Булевар деспота Стефана 204,
Београд, Србија

Тел/факс:
+381 11 276-76-57 и
+381 11 246-31-12
Мобилни:
+381 64 12-42-155

E-пошта:
info[et]obk.org.rs

Просторије клуба:
Ада Циганлија „Савска тераса“
Београд, Србија